Wie zijn we?

Wim Peeters

Mijn passies in het leven? Fotografie en Argentijnse tango.

Enkele jaren geleden kwam ik eerder toevallig in aanraking met fotografie. Ik werd er zo door gebeten dat ik opleiding ging volgen. Een opdracht binnen de opleiding bracht me bij Marc Lagrange en Richard Avedon. Hun werk inspireerde me om me te bekwamen in artistieke naakt- en boudoirfotografie. Het op foto vastleggen van de schoonheid van het menselijk lichaam en in het bijzonder die van de vrouw, boeit me enorm.Telkens opnieuw ga ik op zoek naar het unieke in ieder mens. Mensen laten zien hoe mooi ze zijn, vind ik geweldig om te doen. Ik streef er dan ook naar dat de persoon voor mijn lens zich goed en comfortabel voelt en zichzelf volledig mag en durft tonen zoals zij of hij werkelijk is. Een sfeer van vertrouwen, sereniteit en openheid draag ik hoog in het vaandel.

Al snel nam ik mijn fototoestel mee naar tango events. Mijn jarenlange ervaring als danser maakt dat het portretteren van dansers, op en naast de dansvloer, geen geheimen voor me kent. Bewegingen en emoties als vluchtige momentopnames op de gevoelige plaat vastleggen, is heerlijk om te doen. Mijn interesse in portretfotografie en het fotograferen van dans was geboren. De stap om het fotograferen van dans uit te breiden naar andere genres dan Argentijnse tango, lag dan ook voor de hand.

My passions in life? Photography and Argentine tango.

A few years ago, photography accidentally crossed my path. I was so eager to learn more about it, so I started following classes. An assignment led me to Marc Lagrange and Richard Avedon. Their work inspired me to focus on artistic nude and boudoir photography. Capturing the beauty of the human body and especially that of the woman, fascinates me.

Each time I look for the unique in every person. I love to show people how beautiful they are. It is very important that the person in front of my lens feels  good and comfortable and is able and daring to show her or him as they really are. I pay a lot of attention to creating an atmosphere of trust, serenity and openness.

After a while, I also took my camera to tango events. My experience as a dancer entailed that portraying dancers, on and next to the dance floor, holds no secrets for me. Capturing movements and emotions as volatile snapshots, is wonderful to do. My interest in portrait and dance photography was born. The step to expand dance photography to genres other than Argentine tango, was a small step to take.

Sylvia Van Wershoven

Mensen een goed gevoel geven door creatief te zijn met kapsels en make-up, is mijn grote passie. Al vele jaren run ik mijn eigen kapsalon in Schorvoort (Turnhout) en zorg ik er telkens weer voor dat mensen tevreden naar buiten stappen. Als ze bovendien nog eens complimentjes krijgen over hun mooie snit of make-up, dan ben ik de koning(in) te rijk. Dat geeft me heel veel voldoening. Ik ondersteun Wim door de modellen van een passende haartooi en make-up te voorzien. Dat vind ik heel leuk om te doen. Zo zorg ik ervoor dat de foto’s echte plaatjes worden.


Giving people a good feeling by being creative with hairstyles and makeup, is my passion. For many years, I run my own hairdresser’s in Schorvoort (Turnhout). The satisfaction of my customers is my biggest motivation. The compliments they receive about their beautiful cut or makeup, makes me so happy. It gives me a lot of satisfaction. I support Wim by giving the models a suitable hairstyle and make-up. I really enjoy doing this. My contribution makes the photos even more beautiful.